Akik Taşı Aksesuarlar

Doğada bin bin bir çeşit renk ve model seçeneğiyle karşımıza çıkan akik taşı, yeşil tonları, kahve ve bordo rengiyle birlikte siyahında asil tonlarını taşımaktadır. Doğallığın ve cesaretin simgesi olan taş, aksesuar kullanımında, takının özelliklerine göre etkisini de göstermektedir.

Akik Taşı Bilek Modelleri

Tibet akik, Selanik akik ve karnelyan olarak birçok çeşidi bulunan akik taşı, güzelliğiyle göz kamaştırırken faydalarıyla da oldukça tercih edilen taşların arasında yer almaktadır. Kahve renginin depresyonu ve kötü enerjiyi kırıcı etkisi, doğanın toprakla birleştiği enerjiden kaynaklanmaktadır. Gece mavisi tonlarıyla da bileğinizin çevresini sararak, nabzını düzenler, sindirim sisteminize etki eder ve şık bir görünüm kazandırır.

Akik Doğal Yüzük Modelleri

Akikin doğal parıltısını parmaklarınızda hissedeceğiniz, hoş ve pozitif bir enerjiyle donanacağınız bu yüzükler ince işçiliğin sağladığı modern görünümün de özel günlerinize taşınmasını sağlayacaktır. Parıltılı ve göz kamaştırıcı etkisi için şık yüzük modellerinde doğallığınızı keşif edebilirsiniz.

Akik Aksesuar Set Modelleri

Doğal akik modellerin, yüzük, kolye ve bileklikle birlikte kombin olması aynı zamanda bu güzelliğin içerisinde yer alan küpe modellerinin de şıklığınıza şıklık katmasını sağlayacak olan modeller sizlere set halinde sunulmaktadır. İnce işçilik ve doğal taşların birleştirici etkisini bir araya getiren aksesuar setleri için en güzel taşlardan, sizi özel kılacak modeller elde edilmiştir. Muhteşem aksesuar modeller ve tazeleyici doğal taş etkilerini Optimoon’da hissedin.

Yorum bırakın