Ocak Ayı Doğal Taş: Lal Taşı ve Faydaları

Kırmızı nar tanelerine benzeyen bu değerli taş 14. Yüzyıl ortasında ingilizce “garnet” kelimesinden türemiştir ve koyu kırmızı anlamını taşır. Bu güzel taşlar, renk yelpazesi en geniş taşlardandır. Koyu kırmızıdan, mor-kırmızıya kadar uzanır. Bu taşlar özellikle, Wyoming, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Rusya, Tanzanya, Madagaskar, Sri Lanka ve Hindistan dahil olmak üzere dünyanın birçok yerinde bulunmaktadır.

Lal Taşı Temel Özellikleri

Burçları – Koç, Aslan, Başak
Gezegeni –  Mars
Elementi –  Ateş
Titreşimi  – 2 Numara
Tipik renkler   En sık kırmızı olarak görülür, ancak pembe, yeşil, turuncu dahil hemen hemen tüm renklerde de mevcuttur.

Lal Taşının Faydaları

♥ Tutku

♥ Duygusallık

♥ Cinsellik

♥ Romantik aşk

♥ Yakınlık

♥ Olumlu düşünceler

♥ Enerji

♥ Geçmiş yaşam hatıraları

♥ İlham

♥ Başarı

♥ Sosyal popülerlik

♥ Özgüven

Lal doğal taşı çakraları temizler ve yeniden enerji verir. Enerjiyi canlandırır, arındırır ve dengeler, uygun şekilde huzur veya tutku getirir. Sevgi ve bağlılığa ilham verir. Lal taşı, cinsel dürtüyü dengeler ve duygusal uyumsuzluğu hafifletir. Hayatta kalma içgüdüsünü harekete geçirir ve güçlendirir, cesaret ve umut getirir. Geçmiş yaşam hatırlamasını uyarır. Kendisinin ve başkalarının algısını keskinleştirir. Lal taşı çekingenlikleri ve tabuları ortadan kaldırır. Kalbi açar ve kendine güven verir.

Lal taşı vücudu yeniler ve metabolizmayı uyarır. Omurga ve omurilik sıvısı, kemik, hücresel yapı ve kompozisyon bozukluklarını tedavi eder. Kalbi, akciğerleri, kanı temizler ve DNA’yı yeniler. Lal taşı, bağışıklık sistemini ve enerji seviyelerini artırır.

Kırmızı Lal Taşı

Bir bağlılık taşı olan Kırmızı Lal taşı aşkı temsil eder. Bir ilişkiye sıcaklık, bağlılık, anlayış, güven, samimiyet ve dürüstlük getirerek duyguları canlandırır ve cinselliği geliştirir. Kırmızı lal taşı, özellikle kendine yönelik öfkeyi kontrol eder.

Bu Taşı Nasıl Bulabilirim?

Lal taşının bu eşsiz faydalarından yararlanmak ve şık bir tasarım halinde kullanmak isteyen okurlarımıza, ister lal taşı bileklik, lal taşı kolye isterlerse de lal taşı küpe, lal taşı yüzük olarak Optimoon Doğal Taş Takı sitesinde bulabilir, güvenli alışveriş ile hızlı bir şekilde sahip olabilirler.

Yorum bırakın